

بیماری منییر چیست+علائم،درمان و تشخیص آن
تا به حال برای شما یا یکی از اعضای خانوادهتان سرگیجه (vertigo) و کمشنوایی همراه با وزوز گوش (tinnitus) پیش آمده است، احتمالا مبتلا به بیماری منییر (menieres disease) هستید! بیماری منییر که در قسمت داخلی گوش اتفاق میافتد، موضوع مطلب امروز، در کلینیک گوش تهران خواهد بود. پس برای کسب اطلاعات درباره بیماری منییر این مقاله را دنبال کنید.
بیماری منییر چیست؟


علائم بیماری منییر
افراد مبتلا به بیماری منیر مجبور هستند که کمتر در فعالیتهای اجتماعی، خانوادگی، تفریحی و دوستانه شرکت کنند. به همین دلیل افراد مبتلا به بیماری منییر بیشتر در معرض تصادف، سقوط و غیره هستند. این بیماری شامل علائمی مانند سرگیجه همراه با حالت تهوع، منگی، استفراغ و ضربان قلب نامنظم هم میشود.


مراحل پیشرفت بیماری منییر
مراحل پیشرفت بیماری منییر شامل سه مرحله است. این مراحل عبارتنداز:
مرحله زودرس
در مرحله زودرس سرگیجههای ناگهانی(acute vertigo) به طور معمول از 20 دقیقه تا 24 ساعت طول میکشد. در این مرحله، بیمار ممکن است دچار کم شنوایی موقت شود.
مرحله میانی
در مرحله میانی کمشنوایی و وزوز گوش افزایش مییابند ولی شدت سرگیجهها کاهش مییابد.
مرحله دیر هنگام
در مرحله آخر یعنی مرحله دیرهنگام، ممکن است سرگیجهها ناپدید شود اما مشکلات تعادلی هنوز مشاهده شود. وزوز گوش و کمشنوایی در این مرحله بدتر میشود.
درمان بیماری منییر
درمان بیماری منییر شما چند مرحله درمان میباشد. این مراحل عبارتنداز:
مرحله اول
در مرحله اول، بیماران تحت درمان دارویی قرار میگیرند که موجب بهتر شدن علائم این بیماری میشود. داروهای ضد سرگیجه به صورت موقت باعث تسکین میشوند، و گاهی هم تجویز داروهای ضد تهوع توسط پزشک صورت میگیرد.
مرحله دوم
در مرحله بعدی، بیماران با استفاده از رژیم دقیق کم نمک و داروهای دیورتیک تحت درمان قرار میگیرند.
برخی بیماران با روش درمان دارویی بهبود نمییابند که تزریق برخی آنتیبیوتیکهای آمینوگلیکوزید(Aminoglycoside) وستیبولوتوکسیک (Vestibulotoxic) میتواند علائم و تاثیر آن بر بیمار را تا حدودی کاهش دهد.
از دیگر روشهای درمان بیماری منییر میتوان به تمرینات توانبخشی سرگیجه و در بدترین حالت، قطع کردن عصب وستیبولار (vestibular Neurectomy) اشاره کرد.


توصیههای مهم در مورد بیماری منییر
برخی از روشهای درمانی می توانند به کاهش اثر گذاری بیماری منییر کمک کنند. توصیه میشود در صورت ظاهر شدن عوارض بیماری منییر نکات زیر رعایت شود.
- هنگام سرگیجه بنشینید یا دراز بکشید.
- در مدت زمان بروز سرگیجه، از مواردی که میتوانند علائم و نشانهها را تشدید کنند؛ مانند حرکات ناگهانی، نور شدید، تماشای تلویزیون یا مطالعه خودداری شود.
- سعی کنید روی جسمی که حرکت نمیکند تمرکز کنید.
- در هنگام بروز حملات سرگیجه و پس از آن استراحت کنید.
- برای بازگشت به فعالیتهای عادی خود عجله نکنید.
- در صورت داشتن مشکلات تعادل مزمن، انجام تمرینات توانبخشی تعادل میتواند کمک کننده باشد.
راهکارهای برای جلوگیری از علائم بیماری منییر
برای جلوگیری از ایجاد حمله سرگیجه که یکی از علائم بیماری منییر میباشد؛ میتوان از راهکارهای زیر استفاده کرد.
پرهیز از مصرف نمک
مصرف غذاها و نوشیدنیهای سرشار از نمک میتواند فشار خون را افزایش دهد.
مصرف کم کافئین، الکل و تنباکو
مصرف کافئین، الکل و تنباکو میتواند تعادل مایعات در گوش را تحت تأثیر قرار دهند.
تستهای تشخیص بیماری منییر
شنوایی سنجی
تست شنوایی (شنوایی سنجی یا audiometry) ارزیابی میکند که صدا ها در گوش فرد مبتلا به بیماری منییر به چه میزان قابل شنیدن است. افراد مبتلا به بیماری منییر معمولاً در شنیدن فرکانسهای پایین یا میانی مشکل دارند. در صورت پیشرفت بیماری، ممکن است تمامی محدوده فرکانسی شنوایی تحت تاثیر قرار بگیرد.
ارزیابی تعادل
در مدت زمان بروز سرگیجه، اکثر افراد مبتلا به بیماری منیر احساس عدم تعادل میکنند. این حالت به صورت موقت اتفاق میافتد. اما ممکن است برخی از مشکلات تعادلی، مداوم باشد. آزمایشاتی که عملکرد گوش داخلی از نظر تعادل ارزیابی می کنند عبارتنداز:
آزمون VNG
این آزمون عملکرد تعادل را با ارزیابی حرکت چشم ارزیابی میکند. سنسورهای مربوط به تعادل در گوش داخلی با عضلات کنترل کننده حرکت چشم مرتبط هستند. این اتصالات عصبی به شما امکان میدهد تا در حالی که چشم خود را به یک نقطه متمرکز نگه داشتهاید، سرتان را حرکت دهید.
آزمون صندلی چرخشی
آزمون صندلی چرخشی مانند آزمون VNG، عملکرد گوش داخلی را بر اساس حرکت چشم اندازه گیری میکند. در این ازمایش فرد بیمار روی یک صندلی چرخشی کنترل شده توسط کامپیوتر مینشیند، و چرخش صندلی، گوش داخلی را تحریک میکند.
تست پتانسیلهای عضلانی برانگیخته از دهلیز (VEMP)
این آزمایش وضعیت عملکردی ارگان ساکولی و عصب وستیبولار تحتانی در گوش داخلی افراد مبتلا به بیماری منیر را نشان میدهد.
تست ایمپالس ویدیویی سر (vHIT)
در تست ایمپالس ویدیویی سر (vHIT) از ثبت مادون قرمز ویدیویی برای اندازه گیری واکنشهای چشمی در هنگام حرکت ناگهانی سر استفاده میشود.
در نهایت
بیماری منییر میتواند زندگی اجتماعی، بهره وری و کیفیت کلی زندگی شما را تحت تأثیر قرار دهد. در این مواقع باید درمورد وضعیت خود هر آنچه لازم است، بیاموزید. مهمترین نکته در درمان بیماری منییر تداوم رعایت بایدها و نبایدها و هچنین در ارتباط بودن با پزشک معالج است.
کلینیک گوش تهران با بهترین و مجربترین متخصصین بیماریهای گوش و شنوایی شناسی، درخیابان ولیعصر، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است. در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه بیماری گوش، میتوانید به این کلینیک که مراجعه کرده و از خدمات مدرن آن بهرهمند شوید و برای کسب اطلاعات بیشتر، رزرو و نوبت دهی با کلینیک گوش تهران تماس حاصل فرمائید.
منبع:
https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/menieres-disease/diagnosis-treatment/drc-20374916


سوالات متداول درباره بیماری منییر
بیماری منییر ناشی از اختلال در گوش داخلی است. گوش داخلی، درونیترین قسمت گوش است و بعد از گوش میانی قرار دارد. برخی از بیماران مبتلا به منییر به اشتباه فکر میکنند بیماریشان مربوط به گوش میانی است.
برخی معتقداند بیماری منییر ناشی از ناهنجاریهای به وجود آمده در ساختار و یا مقدار مایعات درون گوش داخلی است. ولی هنوز به قطعیت مشخص نیست که چه عواملی باعث ایجاد این تغییرات شده است. در ادامه به برخی از پر تکرارترین سوالات در این باره پاسخ داده خواهدشد.
بیماری منییر یکی از اختلالات شنوایی است که گوش داخلی را درگیر میکند. بیماری منییر میتواند علائمی همچون سرگیجه، گیجی و یا کاهش شنوایی داشته باشد. بیماری منییر میتواند هر فردی را در هر سنی درگیر کند.
امابه طور معمول افراد بزرگسال و میانسال را درگیر میکند. این بیماری یک بیماری مزمن و لاعلاج است. اما روشهایی برای کاهش شدت علائم و به حداقل رساندن آسیبهای ناشی از آن وجود دارد.
بیماری منییر نیز همانند هر بیماری دیگر دارای علائم و نشانههایی است. علائم و نشانههای بیماری منییر، عبارتنداز:
سرگیجههای مکرر
در حین سرگیجههای مکرر احساس میشود که فرد و یا اشیا اطراف فرد به دور بیمار میچرخد. این نوع از سرگیجهها به طور خود به خود شروع و متوقف میشوند. احساس سرگیجه معمولاً 20 دقیقه تا چند ساعت طول میکشد، اما بیشتر از 24 ساعت طول نمیکشد. سرگیجه شدید میتواند منجر به حالت تهوع، منگی، استفراغ و ضربان قلب نامنظم شود.
از دست دادن شنوایی
از دست دادن شنوایی در بیماری منییر به ویژه در اوایل ظاهر شدن بیماری امکان پذیر است. در نهایت این بیماری میتواند منجر به ناشنوایی شود.
صدای زنگ در گوش (وزوز گوش)
وزوز گوش، شنیدن صدای زنگ، وزوز، خروش ، سوت یا صدای خش خش در گوش فرد بیمار میپیچد. وزوز گوش بیشتر در هنگام استراحت و لحظهای که بدن آرام است رخ میدهد. کاهش شنوایی معمولا به صورت تدریجی شروع میشود و نوسانی است
احساس پری در گوش
افراد مبتلا به بیماری منییر بیشتر اوقات در گوش آسیب دیده احساس فشار و پری میکنند.
برخی از روشهای درمانی میتوانند به کاهش شدت و دفعات سرگیجه کمک کنند. اما متأسفانه هیچ درمانی قطعی برای کاهش شنوایی ناشی از بیماری منییر وجود ندارد. در ادامه رایجترین روشهای درمانی را به شما ارائه میدهیم.
درمانهای غیر تهاجمی
برخی از افراد مبتلا به بیماری منییر ممکن است از سایر روشهای درمانی و غیر تهاجمی استفاده کنند. این موارد عبارتنداز:
درمان دارویی
پزشک ممکن است برای کاهش شدت حملات سرگیجه، داروهایی را برای مصرف در زمان بروز سرگیجه تجویز کند. این داروها عبارتنداز:
داروهای آرام بخش
داروهایی همانند مکلیزین یا دیازپام (والیوم)، ممکن است احساس چرخش را کاهش دهند و به کنترل احساس تهوع و استفراغ کمک کنند.
داروهای ضد تهوع
داروهای ضد تهوع، مانند پرومتازین، ممکن است احساس تهوع و استفراغ را در طی بروز سرگیجه کنترل کنند.
توانبخشی
اگر حین احساس سرگیجه، فرد دچار مشکلات تعادلی شود؛ درمان توانبخشی دهلیزی ممکن است تعادل بیمار را بهبود بخشد.
سمعک
در صورت بروز وزوز گوش، سمعک میتواند به شنوایی افراد مبتلا به بیماری منییر کمک کند.
درمان تهاجمی
اگر حملات سرگیجه مرتبط با بیماری منییر شدید و آزار دهنده باشد و سایر درمانها کمکی نکنند، جراحی به عنوان یک روش تهاجمی میتواند یک گزینه باشد. درادامه برخی از روشهای جراحی ذکر میشود.
جراحی کیسه اندولنفاتیک
کیسه اندولنفاتیک در تنظیم سطح مایع گوش داخلی نقش دارد. در حین عمل جراحی، کیسه اندولنفاتیک فشرده میشود، که میتواند سطح مایعات اضافی را کاهش دهد.
جراحی لابیرنتکتومی
با استفاده از این روش جراحی لابیرنتکتومی، جراح قسمت تعادل گوش داخلی را اصلاح کرده و بدین ترتیب هم تعادل و هم عملکرد شنوایی را از گوش آسیب دیده برمیدارد. این روش فقط در صورتی انجام میشود که از قبل در گوش آسیب دیده تقریباً کم یا شنوایی کامل داشته باشید.
جراحی برش عصب دهلیزی
جراحی برش عصب دهلیزی، روش است شامل بریدن عصبی که حسگرهای تعادل و حرکت گوش داخلی را به مغز (عصب دهلیزی) متصل میکند. این روش معمولاً در حین تلاش برای حفظ شنوایی در گوش صدمه دیده، مشکلات سرگیجه را اصلاح میکند.
پزشکان تیم کلینیک گوش تهران با سابقه طولانی بیست ساله جراحیهای گوش میتوانند مشاوره خوبی برای درمان بیمارهای گوش شما باشند.
با وجود اینکه بیماری منییر درمان کاملی ندارد؛ روشهای درمانی زیادی برای کاهش علائم آن در دسترس است. بیماری منییر میتواند بعد از مدتی به صورت خود به خود درمان شود. با این حال ممکن است چندین سال به طول بیانجامد. در صورت مشاهده علائم بیماری منییر، برای کاهش شدت علائم به پزشک متخصص مراجعه کنید.
کلینیک گوش تهران با داشتن بهترین متخصصان گوش و حلق و بینی بهترین خدمات را به بیماران ارائه میدهد. اگر شما علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش درمانی کیلینیک گوش تهران و تیم حاذق این کیلینیک هستید؛ با کلینیک گوش تهران تماس بگیرید.
سلام. من چتد وقتیه سرگیجه های گاه و بی گاه دارم و همین طور وزوز گوش اما شنوای ام دچار مشکل نشده، این علائم میتونه نشونه بیماری منییر باشه؟
سلام وقت بخیر. سرگیجه و وزوز گوش می تونه از نشانه های بیماری منییر یا دیگر بیماری های مربوط به گوش باشه. از این رو برای تشخیص قطعی دلایل سرگیجه و وزوز گوش، هر چه زودتر به پژشک متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنید.
سلام. من حدود یک هفته هست که سرگیجه دارم. به این شکل که در روز معمولا حدود یک الی دو ساعت سرم گیج میره و تعادلم رو از دست میدم. پیش دکتر مغز و اعصاب رفتم ولی گفت مشکلی نیست . میشه راهنمایی کنید؟
سلام. با علائمی که گفتید بهتره به یک متخصص گوش، حلق و بینی یا در صورت امکان کلینیک گوش تهران مراجعه کنید.
سلام دکتر به من گفتن باید برای اینکه نظر نهایی رو درباره بیماری منییر به من بدن تست بدم. میخواستم ببینم کلینیک گوش تهران همه تست های مربوزه به تشخیص منییر رو انجام میده و اینکه هزینه ش چطوره؟
سلام بله در این مرکز بصورت تخصصی تست های مربوط به سرگیجه گرفته میشه. برای تعیین هزینه باید مراجعه کنید، بستگی به نوع تست ها داره.
سلام.
من ماه قبل سرگیجه داشتم یک حالتی ک انگار تو سرم اب هست و موج موج میزنه و خیلی شدید و باعث عدم تعادلم میشه همینطور ادامه کرد و ادامه پیدا کرد چن بار هم دکتر رفتم ولی نتونستن تشخیص بدن حالم هم خیلی بد میشه اوایل هم فشار خونم بالا میرفت با سرگیجه و رنگم هم زرد میشه
به نظرتون این بیماریه چیه؟
سلام. با توجه به علائمی که گفتین حتما به یک متخصص گوش، حلق و بینی و یا در صورت امکان به کلینیک گوش تهران مراجعه کنید.
سلام من اصلا سرگیجه ندارم ولی گوشم شنواییش کم شده و وز وز می کنه (هر دو گوش)
این هم از علائم منیر هست؟
سلام. بله میتونه از علائم بیماری منییر باشه. اما برای تشخیص تخصصی شما باید زودتر به یک متخصص گوش، حلق و بینی یا کلینیک گوش تهران مراجعه کنید.
با سلام. گوش من خیلی کیپ میشه و وقتي کیپ میشه وزوز شنیده میشه. سر گیجه ندارم.
سلام. کیپ شدن و وزوز گوش دلایل مختلف دیگه هم داره. اول توصیه میکنم مقاله وزوز گوش یا تیتینوس در سایت رو مطالعه کنید. و بعد با توجه به دو علائمی که گفتین و در صورت ادامه دار شدن اونها برای تشخیص دقیق حتما باید به یک متخصص گوش،حلق و بینی یا در صورت امکان به کلینیک گوش تهران مراجعه کنید تا بعد از ویزیت و بررسی نظر تخصصی داده شود.
سلام من چند ماهه سرم گیج میره به طوری که تعادلم رو از دست میدم و بدون حرکت روی زمین میشینم دکتر مغز و اعصاب هم رفتم گفتن بخاطر میگرن هست ولی من چند وقته که سردردم کمتر شده ولی سرگیجه و عدم تعادلم خوب نشده آیا این نشانه بیماری منییر هست یا خیر؟
سلام. بله میتونه نشانه این بیماری باشه. برای همین شما باید زودتر به یک متخصص گوش، حلق و بینی یا در صورت امکان به کلینیک گوش تهران مراجعه کنید.
سلام اگر با دارو و رژیم خوب نشد امکان عمل هست؟؟؟
سلام. در این شرایط نظر پژشک متخصص اولویت دارد و در صورت دستور عمل باید عمل انجام شود. اگر به بیماری منییر مبتلا هستید و درمان های دارویی و رژیم غذایی موثر نشده اند توصیه می کنم برای بررسی تخصصی حتما به کلینیک گوش تهران مراجعه کنید.
سلام و عرض ادب. ممنون از مقاله ای که منتشر کردین تقریبا جامع و کامل بود.
سلام و وقت بخیر خدمت شما.
من چند ماهی هست دچار سرگیجه و سبکی در سر میشم البته حدو یکسال است که گوش درد خصوصا در گوش سمت راست و وزوز گوش دارم. وقتی حرکت میکنم یا بلند میشم و گاها هر حرکت کوچکی که سرم بکنه دچار سرگیجه موقتی چند دقیقه ای میشم و به همراه احساس سردرد خصوصا در قسمت پیشانی و جلوی سر و احساس سبکی و سر شدی در قسمت پیشانی و بینی دارم. این سرگیجه ها و سرشدگی در شبانه روز مکررا اتفاق می افته و باید کاملا دراز بکشم و ثابت بمونم و چشمامو ببندم تا خوب بشم. دو بار هم دکتر متخصص گوش و حلق رفتم گفتن چیزی نیست. به دکتر مغژ و اعصاب مراجعه کردم یه دارویی به نام اس سیتالوپرام ۱۰ تجویز کردن سه ماه خوردم همه علائمی که داشتم برطرف شد. ولی الان کمتر از ۳، ۴ روزه که دارو تموم شده و دوباره علایمم برگشتن. به نظر شما این میتونه بیماری منیر باشه؟؟ متاسفانه شهرستان هستم و دسترسی به کلینیک تهران ندارم. ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام. با توجه به علائم و مدت زمان درگیری شما با این علائم، بدون بررسی و ویزیت نمی توان نظر داد. با توجه به زمان یک ساله درگیری، شما باید زودتر به کلینیک گوش مراجعه کنید.
مقاله خوبی بود
سلام. ما برای پیگیری بیماری منییر گوش پدرم به این کلینیک مراجعه کردیم و علی رغم راه طولانی که داشتیم و از شهر دیگه به کلینیک گوش تهران مراجعه کردیم بسیار راضی ایم. هم محیط بسیار تمیز و بهداشتی داشت با وجود کرونا و هم متخصصین بسیار خوش برخورد و کاربلدی داشت. ممنون
سلام، نزدیکه یک ماهه سرگیجه دارم مخصوصا موقع خوابیدن، متخصص گوش و حلق و بینی رفتم و تست ادیومتری و… چی و چی دادم و گفتند گوش من مشکلی نداره و همون بتاهیستین و سیناریزین رو مصرف کن، با مصرف این قرصها خوب که نشدم هیچ گوش درد گرفتم تا بحال سابقه گوش درد نداشتم نمیدونم چیکار کنم؟
سلام. شما باید برای ویزیت و بررسی مشکل حتما به کلینیک گوش تهران مراجعه کنید. بدون بررسی و چکاپ کامل نمی توان نظر داد.
سلام طي يكسال گذشته دو بار سرگيجه گرفتم هر دو بار وقتي در معرض سرما بودم دكتر رفتم مانور سرگيجه داد خوب شدم ودارو بتا سرچ مصرف كردم درمان قطعي چيست وقتي تمركز كنم يا زياد از كامپيوتر و گوشي تصويري استفاده كنم اذيت ميشم زنگ گوش را دارم بخصوص درسكوت ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
سلام. برای نظر دقیق باید به کلینیک گوش تهران مراجعه کنید تا مشکل شما بررسی شود.
سلام
دخترم ادعا ميكنه اجسام را بشكا مواج مي بينه واين موضوع ميگه دائمي هست خيلي هم دكتر رفته هم گوش وحلق وبيني وهم مغزو اعصاب
پزشكان گفتن مينير داري ودارو دادن ولي كماكان ميگه فرقي نكرده وكلافه شده سنشون هم 24 هست
بنظر شما چطور وكجا بايد براي درمان مراجعه نمايند
سلام. اگر تشخیص پژشک های قبل منییر بوده باید به کلینیک گوش تهران مراجعه تا به صورت تخصصی مشکل مربوطه بررسی و درمان آغاز شود.
سلام.خسته نباشید
من یک هفته پیش احتمال زیاد،دچار کرونا شدم.چون تمام علایم کرونا رو داشتم.عطسه،آبریزش وسردرد،تب،اسهال،بدن درد،کوفتگی و…
دقیقا همون شبی ک ب سردرد وتب دچار شدم،سرگیجه وضعیتی برای اولین در زندگیم،برام اتفاق افتاد.فشارم حدودای ۸ بود اونموقع.سرگیجه همراه با حالت تهوع بالا و عرق زیاد،در اثر جابجایی سر از سمت راست ب سمت چپ. شب بعد هم این اتفاق تکرار شد.در طول روز هم مقداری عدم تعادل داشتم.ب دکتر گوش،حلق،بینی مراجعه کردم،تست شنوایی گرفتن،مشکلی نداشتم.نمودار تمپانوگرام برام گرفتن،و بهم داروی اکتوسرگ۸mg دادن،بدون ذکر نام بیماری.و همچنین گفتن نمک کمتر مصرف کنم.دتروی مورد نظر،برای درمان بیماری منییر میباشد.آیا احتمال دارد ک در اثر حمله ویروس کرونا ب عصب دهلیزی،سرگیجه و عدم تعادل ب وجود آمده،عاملش باشد و پس از عبور کرونا از بدن،خودبخود ب حالت عادی برگردد؟؟در طی دوماه قبل،کم خوابی و استرس بیش از حدی رو تحمل کردم ب علت مشغله شغلی.
میشه در مورد مطالعات کرونا بر سرگیجه وضعیتی،توضیحات جامعی بدین؟؟؟سرگیجه ها دقیقا در هنگام بیماری کرونا ب وجود اومدن.اگ مقاله ای در این مورد وجود دارد،راهنمایی بفرمایید.باتشکر
سلام. روی لینک کلیک کنید. تمام مسائل مربوط به کم شنوایی ناشی از کرونا را توضیح داده است.
https://tehranearclinic.com/blog/corona-virus-and-hearing-loss
سلام وقتتون بخیر
من چهارسال پیش توی سن بیست و دو سالگی بعد از یک سرماخوردگی شدید کهیک ماه طول کشید دچار وزوز گوش و کم شنوایی شدم بمرور صداها بیشتر شد و کمتر میشنیدم به دکتر مراجعه کردم گفتن اتواسکلروز دو طرفه اس و چاره ای جز عمل نداره،گوش چپمو عمل کردم و شنوایی خیلی بهتر شد اما صداها قطع نشد،گاهی سرگیجه و حالت تهوع دارم و یک فشار به سر و صورت مثل میگرن ،من باید چیکار کنم برای خلاصی از این وضعیت،با اینکه یک گوشمو عمل کردم اما صداها قطع نشد و بهو آخرشبا مثل کسی که افت فشار دذره باید دراز بکشم و هیچ کاری نکنم،ممنوپ میشم بگید چه راهکاری وجود داره یا درمانی؟
سلام. شما باید مجددا نوار گوش بگیرید و ارسال کنید.
سلام
من حدود سه سال هست درگیر بیماری منیر شدم
و الان ۲۵سالمه
توی اصفهان هیچ درمانی به غیر از رژیم غذایی و تجویز داروی ضد سرگیجه نیست
و منم روز به روز دارم بدتر میشم و صدای گوش چپم واقعا آزار دهنده شده
انقدر صدای گوشم زیاده که بعضی از شبها نمیخوابم
میشه بپرسم آیا راه حل دیگری برای بهتر شدنم هست یا نه؟
سلام. شما باید برای بررسی و ویزیت به کلینیک گوش تهران و دکتر نسرین یزدانی مراجعه کنید.
امکان ویزیت آنلاین نیست؟
سلام. خیر ویزیت آنلاین امکان پذیر نیست.
سلام
من از سال ۷۹ مینیر دارم
الان شنواییم خیلی کم شده و ازاردهندس
باید سمعک استفاده کنم ؟؟
سلام. به کلینیک گوش مراجعه کنید باید مجددا معاینه و آزمایشات انجام شود تا نظر قطعی را داد.
سلام ممنون که هستید
من سه ماه هستش مشکل سرگیجه دارم مثل روی قایق بودن
در حالت خوابیده و نشسته مشکل ندارم و همچنین وقتی پیاده روی میکنم مشکلی ندارم فقط در حالت ایستاده با حرکت اونگی راست و چپ و عقب و جلو سر با کل بدنم این حالت تشدید میشه
نه صدای گوش دارم نه مشکل شنوایی
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. انجام آزمایش سرگیجه ضرور است. مراجعه کنید.
سلام
گوش من نزدیک یک هفته است که صدا میدهد همچچنین طبق ازمایشات مشخص شد که فشار گوشم بالاست همچنین با مراجعه به پزشک گفته شد که به بیماری منییر دچار شدم ولی هیچ گونه سرگیجه یا عدم تعادل ندارم. چه کاری برای قطع شدن صدای گوش میتونم انجام بدم
سلام شما باید درمان بیماری منییر را آغاز کنند. سوت گوش یکی از عوارض این بیماری است.
فقط داروی سیناریزین برای بیماری منییر موثر است یا داروی دیگری باید استفاده شود.
دکتر به من قرص پرومانولون، سیناریزین و پردنیزولون دادن
سلام
من حدود یک ساله که تو گوشم به صورت نوسانی احساس وزوز و همهمه و غیره دارم و تو این مدت چند باری هم دچار سر گیجه و حتی تهوع و استفراغ هم شدم البته گوش راستم این مشکل رو داره وتقریبا به صورت دورهای هست ،چند روزی شنوایی گوشم خوب میشه و مشکلات وروز و غیره کم میشه و بعضی وقتها هم شنوایی گوشم خیلی ضعیف میشه ،می خواستم لطف کنید منو راهنمایی کنید که چی کار باید بکنم.
سلام. بدون بررسی بالینی نمی توان قضاوت کرد شما باید به کلینیک گوش یا یک متخصص گوش حلق و بینی مراجعه و ازمایش های لازم را بدهید.