برای درمان سرگیجه چه بخوریم؟

آخرین بروزرسانی: اکتبر 30, 2024
برای درمان سرگیجه چه چیزی بخوریم؟

افرادی که سرگیجه دارند، معمولا به دنبال روش‌های خانگی و ساده برای از بین بردن آن هستند؛ از این رو یکی از سوالات پرتکرار این افراد این هست که برای درمان سرگیجه چه بخوریم؟ روش های خوراکی متعددی وجود دارند که از طریق اونها میتونین سرگیجه رو از بین ببرین مثل استفاده از زنجبیل، لیمو، تخم گشنیزی، جینکو بیلوبا و … که در ادامه این مقاله آموزشی از کلینیک گوش تهران به آن میپردازیم.

به منظور دریافت خدمات درمانی در زمینه مشکلات گوش و شنوایی که یکی از دلایل اصلی بروز سرگیجه است، می‌توان به کلینیک تخصصی گوش تهران به آدرس خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک 12)، طبقه نهم واحد E و C مراجعه نمود.
علاوه‌ براین می‌توان از طریق شماره تماس‌های 02188202934، 02188870912 با کلینیک گوش تهران تماس حاصل نموده و در اینستاگرام به آدرس tehranearclinic، دنبال کرد.

بهترین خوراکی های درمان سرگیجه

برای پاسخ به سؤال “برای رفع سریع سرگیجه چه بخوریم؟”، به معرفی برخی از بهترین خوراکی‌ها می‌پردازیم که می‌توانند به بهبود سریع سرگیجه کمک کنند. مصرف غذاهای غنی از ویتامین C، مانند پرتقال و کیوی، زنجبیل برای کاهش تهوع، و بادام و گردو برای تقویت سیستم عصبی، می‌توانند به کاهش علائم سرگیجه کمک کنند.

مصرف عصاره جینکو بیلوبا

یکی از مؤثرترین روش‌های درمان سریع سرگیجه، استفاده از عصاره گیاه جینکو بیلوبا است که در طب سنتی چین جایگاه ویژه‌ای دارد؛ این گیاه با خواص منحصر‌به‌فرد خود، به افزایش جریان خون در مغز کمک کرده و می‌تواند به کاهش علائم سرگیجه کمک کند. مصرف منظم عصاره جینکو بیلوبا ممکن است اثرات مثبتی بر بهبود تعادل و کاهش سردردهای مرتبط با سرگیجه داشته باشد.

مقاله مفید :  درمان خانگی سرگیجه هنگام دراز کشیدن

مصرف آب و مایعات کافی

یکی از دلایل اصلی سرگیجه، کمبود آب بدن و مصرف ناکافی آب و مایعات است. هنگامی که بدن دچار کم‌آبی می‌شود، جریان خون به مغز کاهش می‌یابد و این می‌تواند باعث احساس سرگیجه و ضعف شود. بنابراین، مصرف منظم و کافی آب و مایعات در طول روز، به ویژه در شرایط گرم یا فعالیت‌های بدنی، می‌تواند به پیشگیری از این نوع سرگیجه کمک کند.

استفاده از زنجبیل

به صورت کلی زنجبیل از گذشته تاکنون دارویی طبیعی و گیاهی برای مشکلاتی مانند حالت تهوع بوده است. همچنین زنجبیل تاثیر بسزایی در کاهش سرگیجه دارد و یکی از بهترین روش‌های خانگی درمان سرگیجه است. برای مصرف زنجبیل به منظور رفع مشکلات سرگیجه می‌توان، از روش‌های جویدن و یا درست کردن دمنوش، آن را استفاده کرد.

مصرف لیمو

آبلیمو یکی از مواد طبیعی با خواص فراوان است که به ویژه در درمان سرگیجه مؤثر می‌باشد. این نوشیدنی خوشمزه و سالم به دلیل غنی بودن از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها، نه تنها به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در تنظیم قند خون دارد. زمانی که قند خون به طور ناگهانی کاهش می‌یابد، فرد ممکن است دچار سرگیجه شود. مصرف آبلیمو می‌تواند به افزایش سطح قند خون کمک کرده و از بروز این مشکل جلوگیری کند.

ترکیب تخم گشنیز و گاسبری

گیاه گاسبری و تخم گشنیز، منبع غنی از ویتامین‌های مختلفی مانند ویتامین C و ویتامین A هستند که می توانند باعث بهبود سرگیجه شوند. برای ترکیب این ماده مفید برای درمان سرگیجه، می‌توان دو قاشق چای خوری تخم گشنیز را با یک لیوان آب گاسبری مخلوط کرد و آن‌ها را به مدت یک روز خیسانده و سپس مصرف کرد.

روش های دیگر درمان سرگیجه

حال بعد از معرفی بهترین خوراکی‌ها برای سرگیجه، برخی روش‌های متداول درمان سرگیجه که باید به‌صورت مکمل استفاده کنید را، به شما معرفی می‌کنیم. همان طور که گفته شد، سرگیجه می‌تواند به دلایل مختلفی مانند مشکلات داخلی گوش، فشار خون پایین یا اضطراب ایجاد شود. بنابراین، علاوه بر مصرف خوراکی‌های مفید، روش‌های دیگری نیز وجود دارد که می‌تواند به کاهش این وضعیت کمک کند.

مقاله مفید :  درمان تکان خوردن مایع گوش و سرگیجه

تمرین ورزشی

برخی از حرکات ساده ورزشی نیز در درمان سرگیجه موثر هستند. یکی از بهترین ورزش‌ها برای درمان سرگیجه این است که به صورت صاف ایستاده و گردن را در جهت عقربه‌های ساعت و خلاف آن به آرامی حرکت داد.

همچنین می‌توان به صورت صاف ایستاده و به یک نقطه متمرکز شد و چشمان خود را به آرامی باز و بسته نمود. این اقدامات باعث حفظ سیستم هشدار خواهد شد و از بروز سرگیجه جلوگیری می‌کند.

رژیم غذایی مناسب

استفاده از مناسب‌ترین رژیم غذایی برای سرگیجه اهمیت زیادی دارد، زیرا مصرف مواد غذایی تاثیر مستقیمی بر ایجاد سرگیجه یا برطرف کردن آن دارد. برای درمان سرگیجه باید از رژیم غذایی پیروی کرد که حاوی مواد معدنی و ویتامین‌ها باشد. همچنین مصرف مواد گیاهی و طبیعی اهمیت زیادی دارد. در مقابل مصرف موادی مانند قهوه، تنباکو، الکل، مواد غذایی خیلی چرب و خیل شور نیز باعث بروز سرگیجه و تشدید آن می‌شوند. انتخاب رژیم غذایی برای سرگیجه، با توجه به دلیل سرگیجه تعیین می‌شود.

صحبت پایانی در مورد خوراکی های مفید برای سرگیجه

سرگیجه یکی از شایع‌ترین مشکلاتی است که برای بسیاری از افراد رخ می‌دهد. این مشکل با علائمی مانند بی‌حسی، تاری دید، عدم تعادل و مشکلاتی از این قبیل بروز می‌دهد. افرادی که دچار سرگیجه می‌شوند به این فکر خواهند افتاد که برای رفع سریع سرگیجه چه بخوریم و چه کارهایی را باید انجام دهیم. سرگیجه دلایل مختلفی دارد که باید ابتدا دلیل سرگیجه مشخص شود و سپس نسبت به درمان آن اقدام کرد.

ما در این مقاله به سوالاتی مانند این که برای رفع سریع سرگیجه چه بخوریم، رژیم غذایی برای سرگیجه و …. پرداختیم. یکی از دلایل اصلی بروز سرگیجه، مشکلات و بیماری‌های گوش داخلی است که برای رفع این مشکل می‌توان به کلینیک گوش تهران مراجعه نمود و مشکلات گوش داخلی و در نتیجه سرگیجه را درمان کرد. آدرس و اطلاعات تماس کلینیک گوش تهران عبارتند از:

مقاله مفید :  علت سرگیجه صبحگاهی چیست؟ + درمان سرگیجه اول صبح

آدرس کلینیک: خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک 12)، طبقه نهم واحدc

شماره‌های تماس: 02188202934 – 02188870911

پیج اینستاگرام: tehranearclinic

سوالات متداول درمان خوراکی سرگیجه

  1. دلایل بروز سرگیجه چه عواملی هستند؟

سرگیجه به دلایل مختلفی رخ می‌دهد که برخی از مهم‌ترین این دلایل عبارتنداز: افت فشار خون و قند خون، کم آبی بدن، کم خوابی و اضطراب، کم خونی، اختلالات و مشکلات گوش داخلی، ابتلا به بیماری میگرن یا پارکینسون، ورزش کردن، عوارض داروهای آرام‌بخش و افسردگی و غیره.

  1. برای درمان سرگیجه ناشی از مشکلات گوش داخلی باید چه کار کرد؟

سرگیجه ناشی از بروز مشکلات گوش داخلی به دلایل مختلفی مانند عفونت گوش بروز می‌دهد. برای درمان ریشه‌ای این مشکل می‌توان به کلینیک گوش تهران مراجعه نمود.

  1. رژیم غذایی برای سرگیجه باید چگونه باشد؟

رژیم غذایی برای سرگیجه باید به گونه‌ای باشد که حاوی مواد معدنی و ویتامین‌ها و مواد گیاهی و طبیعی باشد‌. همچنین باید از مصرف موادی مانند قهوه، تنباکو، الکل، مواد غذایی خیلی چرب و خیل شور نیز جلوگیری کرد.

جدیدترین مقالات آموزشی کلینیک گوش تهران

تصویری خانمی مبتلا به سرگیجه و جرم گوش
دانشنامه سرگیجه

رابطه جرم گوش و سرگیجه چیست؟ 

در این مطلب قصد داریم شما را با رابطه سرگیجه و جرم گوش آشنا کنیم. سرگیجه یکی از مشکلات شایع در سیستم تعادل بدن است

بیماری خود ایمنی گوش داخلی و میانی
دانشنامه مشکلات و بیماری های گوش

بیماری خود ایمنی گوش یا اتوایمیون

بیماری خود ایمنی گوش داخلی (AIED) یا اتوایمیون یک اختلال نادر است که در آن سیستم ایمنی بدن به اشتباه به ساختارهای داخلی گوش داخلی

وزوز گوش یا تیتینوس
دانشنامه مشکلات و بیماری های گوش

وزوز گوش یا تینیتوس چیست؟

وزوز گوش (Tinnitus) به حالتی گفته می‌شود که فرد در گوش خود صدای مزاحمی مانند زنگ، وزوز یا صدای شبیه به خش‌خش می‌شنود، در حالی

2 دیدگاه دربارهٔ «برای درمان سرگیجه چه بخوریم؟»

  1. تجربه: درمان تکان خوردن مایع گوش میانی: بایک نرمش ساده،درمدت 10دقیقه خوب شدم،باراهنمایی یک دکترمغزواعصاب،(خداخیرشون بدهد مرانجات داد).
    نرمش:به کمک یکنفرهمراه باشد،روی تخت به پشت بخوابیدطوریکه سرتان ازلبه تخت کاملا به بیرون ازتخت آویزان شودبمدت حدود10ثانیه، سپس به آرامی حدود2دقیقه بشینید.سپس به پهلوی چپ بخوابید سرتان ازلبه تخت بمدت 10ثانیه کاملا آویزان باشد،سپس2دقیقه بشینید.بعدازآن به پهلوی راست بخوابید وسرتان10ثانیه ازلبه تخت کاملا آویزان باشد،حالا به آرامی حدود5دقیقه روی تخت بشینید.ملاحظه خواهیدکردکه حالتان خوب خوب شده ودیگرسرگیجه وتهوع ندارید.🌹تا۴ روزاین نرمش راانجام دهید.وهرموقع،بیماری منییربسراغتان آمدبازهم این نرمش را میتوانیدانجام دهید🙏ضمنامیتوانید داروهای تجویزشده دکترگوش راهم حدودیک هفته مصرف کنید.🌹ازسرگیجه راحت شدم .🌹تندرستی وشادکامی شما را آرزومندم.سلیمانی🌹

    1. کلینیک گوش تهران

      مانورهای بازگردانی ذرات بسته به کانال درگیر و نوع چسبیدن کریستال ها متنوع هستند. پیشنهاد شما در این پیام جزو هیچ یک از مانورهای علمی شناخته شده نیست. بنابراین توصیه می شود به هیچ عنوان در منزل مانورهای ساختگی و غیرعلمی انجام نشود چون می تواند باعث تشدید علائم و همچنین ناتوانی متخصص برای اجرای صحیح مانورهای بعدی شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *